Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jamie Oliver

James Trevor Oliver

    1975. május 27

        Még több Jamie-ről :   hu.wikipedia.org/wiki/Jamie_Oliver

        Műsorai:                        www.tvpaprika.hu/Musoraink/JK

Közösen keres sztárséfet a TV Paprika és a Femina.hu

 

A Chello Central Europe gondozásában lévő TV Paprika csatorna és a Femina Media női portálja, a Femina.hu közös együttműködésbe kezdtek. Ennek során a Femina Media által tervezett és kivitelezett, nagyszabású, nőket megszólító kampányt indítottak Séfpárbaj néven, kihasználva a televízió és az online felületek biztosította szinergiákat. A sztárséfet négy héten keresztül keresik egy látványos kampány keretében: miközben a 12 séf műsorát a TV Paprikán lehet követni, az olvasók a Femina.hu weboldalon szavazhatnak kedvencükre.

 

A sztárséf a látogatók aktivitásán alapuló szimpátiaszavazáson kerül kiválasztásra. A kampányt a TV Paprika valamennyi kommunikációs csatornáján (TV, weboldal, facebook, magazin) támogatja. A Femina.hu oldalon nem csak a szavazás zajlik, hanem egy saját rovat ad helyet a szakácsok ínycsiklandó receptjeinek, a séfekkel kapcsolatos színes olvasnivalóknak és érdekes videóknak.

A kampány elsődleges célja, hogy a nemzetközi sztárszakácsokat, mint például Gordon Ramsay, Nigella Lawson, Heston Blumenthal a nők játékos formában összekössék a TV Paprika csatornával, és a jövőben ott keressék a séfek népszerű főzőműsorait.

A séfek március 4. és április 1. között várják az olvasók szavazatait a Femina.hu-n található Séfpárbaj rovatban. A kampány ideje alatt, a heti nyeremények mellett a négy hét alatt folyamatosan szavazók között kisorsolásra kerül a főnyeremény: egy kétszemélyes londoni út és exkluzív vacsora Jamie Oliver éttermében.

, hétfő, 2013-03-04 00:00

 

 

 

 

alapanyagokkal

 

 

 

 

Jamie főzés közben

 

 

 

 

 

 

 

Jamie 15 perces kajái: a tv paprikán!

Szabadban sütni, jó!